Om Hälsohuset

1986 bildades Föreningen Hälsohuset i Enköping av ett 30–tal Enköpingsföretag, som i sin tur bildade aktiebolaget Hälsohuset i Enköping AB. Dessa hade en gemensam målsättning att säkerställa en kvalitativ företagshälsovård. Previa, Bahco- och Stratoshälsan var initiativtagare till föreningen.

Genom åren har Hälsohuset varit med om en hel del förändringar bland annat genom att Stratos upphört samt att Bahco flyttat produktionen. Previa finns fortfarande kvar som en samarbetspartner. I februari 2007 förvärvades Hälsohuset i Enköping AB, av Föreningen Hälsohuset, och drivs idag av Matin Wahedi, Svante Bodin och Håkan Jernberg, med den sistnämnde som Hälsohusets VD.
 
Hälsohuset i Enköping AB bedriver idag hälso- och sjukvård (primärvård) i enlighet med de avtal som finns med Uppsala läns landsting. Vi har plats för cirka 5 500 patienter.
 
Hälsohuset erbjuder också förebyggande företagshälsovård med kvalitet och god service som vår ledstjärna. Vi anser att varje företag är unikt och vi anpassar våra tjänster efter kundens önskemål och behov.
 
Hälsohuset har ett dokumenterat kvalitetssystem och är certifierade enligt ISO 9001:2008 (med specifikation för svensk Företagshälsovård 6/2011).

Övrig infoVälkommen att lista dig på Hälsohuset. Vi har plats för dig.

Du kan även lista dig på en fast husläkare eller på Hälsohuset utan fast läkare.
2246 Hälsohuset
4609 Catharina Antvik
4627 Matin Wahedi
4631 Mikael Sönner
4643 Maciej Bork


Listningsblankett

Arbeta hos oss
  • Allmänläkare

Mät ditt blodtryck

Vill du mäta ditt blodtryck är du välkommen att boka tid. 
0171-201 80 Tidsbokning/rådgivning. 

Nöjda kunder

Hälsohuset är i topp när det gäller kundnöjdheten i Enköpings kommun!804